Office 365 - IT Support i Norden AB
21959
page-template-default,page,page-id-21959,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Office 365

Office 365 för företag

Microsoft erbjuder numera sin programvara som en molntjänst under samlingsnamnet Office 365. Det går att välja mellan en rad olika licenser som innefattar olika program och lämpar sig för olika behov inom företaget. Det går att använda olika typer av licenser inom bolaget beroende på vilket behov varje anställd har vilket innebär en enorm kostnadseffektivitet. Office 365 är en plattform fokuserad på att kollaborera och effektivisera genom att göra det lätt för användaren att hitta ”allt” på ett ställe.

 

När man väljer Office 365 hjälper vi på IT Support er att välja rätt licenstyp samt att sätta upp lösningen och migrera alla filer från er befintliga miljö in i er nya miljö. Som användare får du tillgång till en väldigt smidig portal där du kommer åt alla dina tjänster och har möjlighet att installera dina program så som Word, Excel, PowerPoint, Skype för företag mm.

 

Vi har stor erfarenhet kring att jobba med Office 365 och hjälper väldigt gärna till att ta fram den lösning som passar er verksamhet bäst.

 

Vad man ska tänka på inför sitt val av Office 365 är att ni blir direkt kund till Microsoft. Det innebär att även om ni köper det via en partner som IT Support så är det Microsoft som bär ansvaret för tjänsten. Det är Microsofts SLA som gäller för vilka garantier man får kring tjänsten. Det vanligaste är att man gör sin IT Partner till administratör för att kunna administrera den dagliga driften så som byte av lösenord och sätta/ändra rättigheter till personalen.

 

Som partner till Microsoft håller vi alltid rekommenderade priser. Ni är välkomna att kontakta oss om ni har några frågor kring tjänsten.